#FetsxCat

#FetsxCat

divendres, 10 de gener del 2014

Malgrat de Mar el balcó de Catalunya

 
Comencem un nou any amb nous propòsits, amb un sac ple paciència i les piles ben carregades. I és que l'orgull de poble em fa ser optimista i veure totes possibilitats que té la nostra vila.

Encetem un any clau per Malgrat de Mar però, a la vegada, molt important pel nostre país, Catalunya. Doncs els malgratencs i les malgratenques tenim un paper clau i decisiu que marcarà la nova història del nostre país. Malgrat és un gran balcó de Catalunya al món, quan a l'estiu el turisme omple els hotels, campings, segones residències, platges i carrers de la vila per tal de passar el seu temps més preuat de l'any, les vacances. Per aquesta raó tenim molta feina a fer. Malgrat i els seus habitants ens hem de creure el potencial que tenim, ja que estem situats en un dels punts més estratègics del país, aprop de grans ciutats com Barcelona i Girona. Tenim les millors platges i un gran clima. Però sobretot tenim persones molt capacitades per fer lluir Malgrat com cal.

Com deia és un any important, doncs tenim doble feina. Treballar per aconseguir el canvi que Malgrat necessita per tenir l'impúls que es mereix i, ser coneixedor del que està passant a Catalunya per explicar a la resta del món (que ve de vacances a casa nostra) la situació que vivim i el que pretenem fer el proper 9 de novembre.

Totes les visions són importants, totes tenen cabuda, sempre que es respectin i tinguin la mateixa consideració i validesa. És ben coneguda la meva postura, vull un país independent, com també he fet saber en diverses situacions que respeto la resta de pensaments i, això és el que demano. Així com respecto i respectaré les majories votades democràticament.

Després de veure els nervis que tenien, ahir al ple municipal del mes de gener i per la xarxa virtual, alguns membres del PSC vers aquest tema i d'altres temes més locals,espero i desitjo que siguin capaços de respectar les opinions de tothom. Capaços també de fer complir aquells acords aprovats al plenari del consitori i que fan referència al procés sobiranista que la Generalitat de Catalunya, amb un ampli consens, ha engegat. Els recomano, que si no els agrada complir acords de ple ni fer debat de la situació catalana, un sac carregat de paciència,eduacació, respecte i molta tila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada