#FetsxCat

#FetsxCat

dissabte, 29 de maig del 2010

En primer lloc, vull donar-vos la benvinguda a tots aquells que a partir d’avui voleu compartir amb mi aquest nou repte, visitant el meu bloc.

Sóc Jofre Serret, fill de Malgrat de Mar i enamorat del seu poble. Tècnic superior de farmàcia i estudiant de la mateixa llicenciatura, treballo com a tècnic en un grup d’investigació del CSIC fent recerca per combatre l’Alzheimer.

Des de l’any 2006 que milito a la Joventut Nacionalista de Catalunya. El dia que vaig entrar a militar en aquesta organització ho vaig fer amb un principal objectiu. Treballar pel meu país que és Catalunya. I que millor que fer-ho des de el meu municipi i la meva comarca.

Feia temps que em rondava pel cap crear un bloc per tal de compartir idees i pensaments. Així que aquest nou espai serà dedicat a interactuar aquelles petites o grans inquietuds que dia rere dia ens passen pel cap als joves.

Sempre hi ha temes que ens preocupen i, que no sabem com tractar-los o, senzillament, ens sembla que per ser joves no ens pertoca parlar d’aquests.

Ser jove no és el mateix que dir: persona que només li inquieta sortir de festa i divertir-se. Sinó que els temes d’actualitat també ens fan despertar un neguit intern.
Actualment hi ha molts temes que bullen a l’olla. Com ara, el ja famós, “tijeretazo” on alguns partits només miren pel populisme i no pel que passarà al dia de demà.

Penso que com a joves tenim molt a dir i molt a fer. Som el futur del país i com a tal tenim el deure, el dret i l’honor de treballar per aconseguir que el país sigui situat al lloc que li correspon. No podem ser un país de segona. Hem de posar el nostra granet de sorra. És molt fàcil criticar i critica sense moure’s. Una postura ben còmode no trobeu?

Així que jo no estic disposat a seure i quedar-me de braços creuats. I tu? què penses fer? Vols ajudar-me?




3 comentaris:

  1. Totalment d'acord Jofre! Endevant amb el blog!!!

    Joan Giménez

    ResponElimina
  2. Benvingut al mon del blog...
    Ens anirem seguint!

    ResponElimina
  3. Benvingut a la bloguesfera!

    Com a bon veí, et convidaria a visitar el meu blog, però el tinc en stand-by des de fa uns 2 anys, a l'espera de reactivar-lo... així que, si m'ho permets, ja t'hi convidaré quan estigui presentable.

    Endavant i felicitats per donar la cara (mai millor dit en el teu cas) en un camp amb excés d'anonimats!

    ResponElimina