#FetsxCat

#FetsxCat

dimarts, 16 de novembre de 2010

SALUT ECONÒMICA!!!!


Fa dies que volia escriure al bloc però, sincerament no sabia si fer-ho o no.
Estem en temporada de campanya i tothom parla d’un tema o altre relacionat en política. No m’agradaria que aquest post s’entengués com a missatge de campanya, no és aquesta la finalitat.

Ara parlo com a professional sanitari. Estic preocupat pels pacients. No és qüestió d’alarmar a ningú però, cada vegada veig més negligències i, com més dies passen més important són. El més fort de tot és que les negligències NO són fruit de la manca de professionalitat mèdica ni farmacèutica. Sinó de les polítiques sanitàries que tenim en aquest país.

Les ordres són: època de crisi = reduir costos.
Però jo em pregunto, a quin preu cal reduir aquests costos? Estem parlant de pacients, és a dir, persones i vides!!!!

Avui, a part d’estar preocupat, estic emprenyat. He vist coses que no m’han agradat. Casos que han acabat malament degut aquestes politiques d’estalvi. Si s’hagués respost com tocava, tal i com el facultatiu deia, hores d’ara no estaríem parlant de tot això.

Després de veure tot això, tinc més clar que cal un govern que gestioni el país com cal. Hem de tenir clar que primer, abans que res en el món. La principal prioritat som les persones. Un país sense humans NO ÉS RES.

Així que el canvi està en les teves mans. És hora de votar un govern professional, vàlid, que s’interessi pel que passa a les cases, que sap escoltar i prioritzar en les persones.
Jo dic prou al color que tenim. Per això el dia 28 no em quedaré a casa i aniré a votar per una Catalunya millor i t’animo a que tu també ho facis

6 comentaris:

 1. si veus negligències, el que has de fer és denunciar-ho sinó et converteixes en còmplice.

  ResponElimina
 2. al primer paràgraf dius:
  "No m’agradaria que aquest post s’entengués com a missatge de campanya, no és aquesta la finalitat"

  i a l'últim:
  "Així que el canvi està en les teves mans. És hora de votar un govern professional, (...) Per això el dia 28 no em quedaré a casa i aniré a votar per una Catalunya millor i t’animo a que tu també ho facis"

  en què quedem?

  ResponElimina
 3. Molt malament Jofré! Acabes de desprestigiar a l'Hospital on treballes i acabes de deixar-te en evidència. Si tu creus que s'està fent negligència cosa que ho dubto, en tot cas s'està fent al teu parer mala gestió, cal denunciar-ho, valent! i no repartir merda amb tanta facilitat, que estas posant la reputació dels teus companys en entredit.
  Després si vols fer un article polític, home!, intenta posar una opinió de com creus que s'hauria de fer. I més tu que hi treballes allà dins i no ets gestor. Res, una mica, per fer una campanya constructiva, com va dir Mas, que pel que sembla els de CiU a Malgrat de Mar us ho preneu poc en serio.

  ResponElimina
 4. Responc als 3 anteriors anònims:

  En primer lloc vull reafirmar-me en que l’objectiu d’aquest post no és fer un missatge de campanya, sinó exposar el mal funcionament de la sanitat actual, quelcom que, com moltes coses a la societat, es soluciona políticament. Si és cert que, com estem en el moment polític en el que ens trobem, considero que una solució és fer un canvi polític, que avui és possible ja que ens apropem a unes eleccions.

  En segon, sempre que ha estat a les meves mans denunciar o fer saber alguna situació en la que, com a professional, no hi he estat d’acord o no m’ha semblat ètica, ho he fet.

  Per últim, jo no treballo ni he treballat mai en un hospital, la denúncia que faig la faig com a ciutadà, com la podria fer qualsevol ciutadà que detectés els mateixos mals funcionaments, però si que sóc professional sanitari i, per tant, hi ha errors que els puc detectar més fàcilment.

  ResponElimina
 5. Bones Jofre,

  Com estudiant de ciències voldria expressar la meva gratitud per preocupar-te per un tema que s'ha deixat de banda en aquesta campanya, però que s'ha de tocar per que cada cop hi ha més gent gran, amb més malalties cròniques i/o mobilitats reduïdes que causen una despesa pública "increscento" i que com a tal, s'ha de gestionar i no pas oblidar per que com molt bé has dit, estem parlant de la salut de vides humanes.
  En quan a la politització de l'article escriuré breument que en primer lloc em sembla que en Jofre en aquest article no ha demanat el vot per a cap partit polític, i en segon lloc, encara que parlem de sanitat, educació, esports... tot té un lligam amb la política. Per que és aquesta la que s'encarrega de gestionar els organismes públics, institucions o federacions.

  A pesar del poc temps que tindràs degut a la feina i la campanya, espero que no deixis de banda el blog i continuïs estant al dia.

  Firmat,
  Un usuari no anònim que es diu Enric

  ResponElimina
 6. "en Jofre en aquest article no ha demanat el vot per a cap partit polític"... ai Enric. Tens tanta raó!

  ResponElimina