#FetsxCat

#FetsxCat

dijous, 16 de desembre del 2010

Catalunya ja ha despertat! Ara toca DESPERTAR, MALGRAT!











El mes de desembre sempre és un mes ple d’emocions, una època de l’any especial ja que, pels malgratencs tenim la Festa Major i posteriorment el Nadal però, enguany podria dir que son unes dates que no oblidaré mai.

Començant pel que vaig viure i sentir en veure els resultats que va obtenir el partit el qual milito i en formo part. Tantes reaccions al mateix moment, pell de gallina, felicitat, il·lusió, alegria i, alhora un enorme sentit de responsabilitat. Vivim uns moment en que el país es troba per sota mínims, això vol dir que tenim molta feina per fer.

Comença una nova vida política i, per tant, encetem un nou camí per Catalunya.

Com ja he comentat en reiterades ocasions em defineixo com a malgratenc que treballa per aixecar el país. Des del respecte a la dignitat humana, l’amor al país i al meu poble, el foment de la virtut política i l’esperit de voluntariat. És per això que penso que la feina s’ha de fer des del nostre petit jardí, és a dir des del meu municipi i la meva comarca.

Estimo el meu poble, m’encanta la seva gent, no podria concebre el meu dia a dia sense trepitjar Malgrat de Mar. Així que seguint aquests sentiments que em desperten, que em motiven dia a dia, i que a la vegada em porten a participar d’un projecte que desperti als meus veïns i veïnes. Un projecte que fa temps que bull a l’olla i que està en marxa. Estic parlant de MALGRAT, DESPERTA!


Malgrat, desperta! és un mitjà de comunicació, crític i amb idees pròpies, una pàgina web gestionada per un grup de gent que té clar el que vol per Malgrat i, també, el que no vol per Malgrat. Des de fa tres mesos, i pronostiquem que per molt de temps, fem públic tot allò que creiem que no és positiu pel nostre municipi però també tot allò que si que ho és.

Malgrat, desperta! és un mitjà gestionat per la Joventut Nacionalista de Catalunya de Malgrat. És un projecte que neix a principis de juny d’enguany, fruit d’una mancança que els joves hem detectat a Malgrat: un mitjà de comunicació local que digui la veritat sense tabús, que pugui tenir una veu crítica però que ho faci des del respecte i amb l’objectiu d’aconseguir un Malgrat millor.

Arran d’aquest projecte, una vegada més he pogut observar com es mouen els dirigents del meu municipi, on la seva capacitat d’obrir el diàleg és minsa. En aquestes alçades que ens trobem no se com encara em sorprèn aquesta manera de fer, tirar pel dret. Em sap molt de greu que no siguin capaços de sumar esforços, idees i que aquesta fal·lera de tenir-ho tot controlat hagi desembocat a que tots els malgratencs ens gastem 6.500 euros en quelcom tan banal com registrar un nom. MALGRAT, DESPERTA!

Així que felicitem-nos som un municipi que tenim en propietat un nom! Enhorabona. No vull començar a dir que es podria haver fet amb aquests diners... ja que en època de crisi em venen al cap masses coses i m’acabo enrabiant més i més.
Ara intenten tancar-nos el web, difamar, dir i deixar de dir però aquesta NO és la nostra forma de ser. Per tant no perdrem el temps en descobrir que va ser primer si l’ou o la gallina. Ja que no és qüestió de qui va ser esser primer o qui ho fa millor, sinó de treballar plegats pel projecte comú. MALGRAT DE MAR! Només si treballem tot el poble conjuntament, podrem fer que la “flama” que fa viure la nostra vila torni escalfar les nostres llars i els nostres cors. Hem de creure i pensar que Malgrat és capaç! El futur de Malgrat està a les mans de tots i, per això és imprescindible la participació ciutadana.




Catalunya ja ha despertat! Ara toca DESPERTAR, Malgrat!

5 comentaris:

  1. Ja! ...ara amb això de la participació ciutadana ho veig tot clar, heu descobert la sopa d'all i la voleu fer extensiva a tot el poble, però, amb la única i innegociable condició que CiU estigui al davant del repartiment de la sopa. Vigileu que no us doni un "tirón" de tanta estultícia. Pillets, pillets!!!

    ResponElimina
  2. un mitjà de comunicació... ais Jofre, a qui vols enredar?

    ResponElimina
  3. Si, és un mitjà de comunicació, un mitjà on es publiquen crítiques constructives basades en el respecte... Podríem anomenar-lo com a mitjà d'opinió i participació. En tot cas el fet i la informació publicada és més important que el nom que el cataloga.

    ResponElimina
  4. Segons la presidenta del Parlament Núria de Gispert als diputats:
    “cada un de vostès representa un tros de Catalunya”
    I doncs? com és que la mesa del Parlament no és plural?

    ResponElimina
  5. Els tres partits que hi han a la mesa sumen 110 de 135 diputats. Deu n'hi do la representació!

    ResponElimina