#FetsxCat

#FetsxCat

dimarts, 18 de gener del 2011

Crec en un nou Malgrat



Any nou, nous reptes, nous projectes, nous propòsits i amb tots ells nous canvis.

Encetem any i amb ell un curs polític. Quan arriben aquestes alçades d’any vol dir que has fet un balanç per poder traçar uns nous objectius. Doncs bé, com a malgratenc he fet una mirada enrere per poder veure tot allò que m’agrada i el que no m’agrada del meu municipi.

Caminant pels carrers de la vila veig aquella grisor que ja comença a ser força característica, acompanyada d’una sensació de passejar per un poble fantasma. On són aquells carrers de quan jo era petit plens de gent? Quan veig això m’envaeix una tristor, estem deixant morir l’essència de Malgrat. No m’agrada la foscor que s’ha instaurat a casa nostra aquests Nadals. No m’agrada que ni jo ni cap veí puguem participar en les decisions que es prenen al nostre poble, degut a la peculiar forma d’entendre la participació ciutadana, per part de l’equip de govern, basada en informar a la gent un cop feta l’acció i no pas en un diàleg per saber que volem pel nostre municipi.

Malgrat veure tot allò que no m’agrada i que no vull que continuï, també hi ha coses que m’agraden. M’agrada la seva gent, m’agrada les inquietuds que tenen, m’agrada la situació privilegiada en que es troba, m’agrada veure els primers rajos del sol sortir per darrere el nostre magnífic mar. Crec en un bon futur per Malgrat, un Malgrat construït entre tots, en definitiva crec en un Malgrat millor perquè sé que MALGRAT ÉS CAPAÇ.

9 comentaris:

  1. La teva participació en que consisteix en fotre el nom d'un programa d'Ona Malgrat, per després fer un blog plenament partidista i polític amb el teu amic?. Va home va!

    ResponElimina
  2. Doncs jo penso que la participació és adequadíssima, ja és hora que hagi gent amb noves idees, canvis i participació. Ànims Jofre i endavant!!

    ResponElimina
  3. No entraré en cap debat sobre el nom de Malgrat,desperta! donat que ja hem demostrat públicament que el nom l'havíem registrat nosaltres prèviament. Dit això, fem i tenim molts projectes de participació ciutadana i si, Malgrat,desperta! n'és un exemple, un espai on tothom pot dir la seva, un espai on es poden dir les coses sense censures.

    ResponElimina
  4. El nom Malgrat Desperta no estava registrat per ningú quan és va fer públic. Tampoc per tu ni pel teu amic.

    ResponElimina
  5. Tot i que Catalunya té dret a decidir, tot i que Catalunya és una nació, tot i que Catalunya és sobiranista, tot i que,........

    http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/20110201/independentismo-pone-cuarentena-mas-por-dilema-consulta-barcelona/687490.shtml

    Tots els convergents sou iguals: ara blanc i demà negre.

    ResponElimina
  6. Abans de dir res cal informar-se.!!!

    Sempre he expressat el mateix sobre aconseguir la independència de Catalunya. És més sempre m'he definit com a tal.

    Així que dir que canviem d'opinió no és cert No generalitzem!!

    Et recomano fer un ullada als següents articles.



    http://www.directe.cat/noticia/35430/jordi-pujol-es-bo-que-l-independentisme-agafi-forca-i-es-plantegi-amb-claredat

    El Govern creu que el nou independentisme de Pujol concorda amb el projecte de Mas.

    http://www.eldebat.cat/cat/notices/2011/01/el_govern_creu_que_el_nou_independentisme_de_pujol_concorda_amb_el_projecte_de_mas_80937.php

    ResponElimina
  7. Prou mentides! Tots els politics a la fi i a la cap sou iguals! Ara prometeu molt i despres vinga a embotxacarse diners que no sabeu ni don cauen! Mentiders! Jofre jo de tu pasaria de la politica nomes et portara mal de caps!

    ResponElimina
  8. Quin pensament més egoista. La política és servei a la societat. Lamentablement, a vegades es converteix en una altra cosa, però si els joves no creuen en la política malament. Ells són el futur dels pobles on viuen i el futur del seu país. Joves amb ganes d'involucrar-se és el que fa falta.

    No, no tots els polítics són iguals, com cap persona és igual. També hi ha gent que no es dedica a la política i es dedica a fer el manta i embutxacar-se diners, oi?. Per això hem de pagar els altres?

    ResponElimina
  9. Jo també crec en un nou malgrat, sóc concient del que tenim i del molt que s'hauria de canviar i millorar però tenim una bona base per fer-ho. I ja et dic jo que som molts els que pensem així. Vinga molts d'ànims i a veure si aviat podem començat a veure la llum.

    ResponElimina