#FetsxCat

#FetsxCat

dimarts, 8 de febrer del 2011

El Maresme en marxa i apunt per treballar!!!

Aquest passat divendres, vaig ser reescollit cap comarcal del Maresme. És un nou repte que agafo amb molta il•lusió i força.

Encapçalar el projecte de la JNC, a la meva comarca, és un gran honor. Històricament el Maresme ha estat, i és, una de les comarques més fortes del territori i plena de persones amb ganes de treballar, de forma voluntària, pel país.

Des de la Joventut Nacionalista de Catalunya del Maresme treballem, també, pel país amb un projecte comú que tots els militants incentivem des dels nostres municipis.

Actualment, al parlament la JNC hi tenim el diputat Gerard Figueres, que és la nostra veu, la representació dels joves dins la institució. És per això que la JNC del Maresme ens hem marcat l'objectiu d'aconseguir, com a mínim, "30 Gerard Figueres", 30 veus que representin als joves a cadascun dels 30 municipis maresmencs, acompanyant als nostres alcaldables.

Veieu notícia de l'assemblea. A partir del minut 9.00 del telenotícies.

2 comentaris:

  1. Que n'opines dels matrimonis homosexuals?

    ResponElimina
  2. El matrimoni és la unió de dues persones, la signatura d'un contracte que, d'alguna manera, dona fe al fet que dues persones s'estimen. Considero, per tant, que qualsevol parella que vulgui signar aquest contracte i demostrar-se que s'estimen, estan en el seu dret de fer-ho, siguin aquests un home i una dona, dues dones o dos homes.
    Per sobre de tot està la llibertat de les persones i la igualtat de drets que no crec que s'hagin de veure afectats per la forma de viure, per exemple, la sexualitat.

    ResponElimina