#FetsxCat

#FetsxCat

diumenge, 15 de desembre del 2013

La solidaritat no degenera



Avui, més que mai, recordo els motius que em varen conduir a estudiar farmàcia, poder formar part d’un exercit de soldats que combat, dia a dia, amb el pitjor enemic que ha tingut l’home, les malalties.

 Avui, no puc evitar pensar, i recordar les estones que he passat dins d’un laboratori, al costat de grans professionals que dediquen la seva vida a treballar per aconseguir trobar la formula que aconsegueixi eradicar les malalties neurodegeneratives.

Però si avui, puc recordar tot això és gràcies a la col·laboració de infinits catalans i catalanes que en el seu dia van participar al programa de la Marató de TV3 dedicat a l’Alzheimer, en el que em van permetre poder formar part d’un magnífic projecte i  equip d’investigació  dedicat a combatre aquesta malaltia.

La #MaratóTV3  fa una gran tasca de divulgació de les malalties que hi ha al nostre país i, que a dia d’avui, malauradament encara,  no es poden guarir en la seva totalitat. Però també fa una gran labor, aconsegueix que tots els catalans ens aboquem en un mateix projecte, que demostrem que som un gran país, solidari, cohesionat, capaç d’organitzar-se per assolir un mateix objectiu. AJUDAR AQUELLS QUE HO NECESSITEN.

Avui, més que mai, em sento orgullós de ser català, perquè malgrat les adversitats que vivim, els catalans continuem contribuint per aconseguir un país més just, més digne, més lliure, en definitiva per un país i un món on totes les persones puguin ser  tractades com a tal, com a persones.

Avui, mulla’t per les malalties neurodegneratives i truca a la #MaratóTV3 al 905.11.50.50 tu hi tens molt a veure ja que, la solidaritat no degenera.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada