#FetsxCat

#FetsxCat

divendres, 25 de setembre del 2015

La campanya!
Just a la darrera hora d'acabar LA campanya, i dic LA campanya perquè no és una campanya qualsevol, és la campanya de la nostra vida, m'atreveixo, desde la meva visió humil de ciutadà de Catalunya que vol un país lliure, a fer una valoració de les impresions i sentiments que m'ha transmès viure-la.

Em sento profundament privilegiat de viure un moment com aquest, un moment que tantes i tantes persones han somiat, defensat, lluitat, perquè els hereus que vinguessin al darrere féssim el que diumenge farem. 

Personalment he viscut, malgrat ser jove, diverses campanyes, totes elles tenen les seves emocions i energies perquè en totes hi ha l'objectiu de treballar, amb il.lusió, pel nostre poble o ciutat, però les cares d'emoció, els ulls negats, les goles encallades dels més grans quan reviuen totes i cadascuna de les vivències que van viure a principis de segle. O la força i energia que desprenen els més joves, en veure que tenim a les nostres mans, construir el futur del nostre país, on hi volem tenir fills i on hi voldrem que ells hi tinguin els nostres néts.  

Una campanya en la que hem treballat colze a colze, diverses sensibilitats polítiques, amb arrels familiars de tot el món, amb un objectiu comú, Catalunya.
Ho hem fet junts, perquè junts volem recuperar el llegat dels nostres avantpassats, junts volem viure el present i junts volem tenir un futur en uns país lliure, socialment just. 
Estem fent quelcom molt gran, estem fent història, diumenge la farem, per això no podria passar per alt, escriure un post al bloc demanant que no et quedis a casa. Participa, tu també pots ser protagonista, escriu, amb nosaltres, la història de Catalunya.

Diumenge vota, vota per tu, pels teus fills, pels teus pares, pels néts i pels àvis, vota per a tots aquells que van somiar fer-ho i que, avui, des d'allà on siguin, ho veuran i se'n sentiran orgullosos.

Jo, aquest diumenge 27 de setembre de 2015, ho faré pel besavi Joaquim que va morir a la guerra, pels àvis Josep i Eduard que tant havien somiat aquest moment, però també ho faré per tots els que hi sou, per la família, pels meus futurs fills i néts, i per a tots aquells que hagin de venir.

Votaré Junts pel Sí! Votaré independència!

Visca Catalunya! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada