#FetsxCat

#FetsxCat

dimecres, 2 de juny del 2010

Ara corre-m'hi tots!!!



Des de que tinc ús de raó que veig, tant a nivell municipal com nacional, que els governs socialistes prenen la majoria de decisions despresa, corrents i en funció de com bufa el vent.

Ells tenen uns objectius a complir i no veuen més enllà de les seves fites. Un exemple és el que ha passat en els darrers anys. Quan els països veïns parlaven de la crisi i dels plans d’actuació que desenvoluparien per tal que els afectes el menys possible, nosaltres vivíem en el gran estat del benestar com si la crisi no ens hagués d’afectar mai. Això si, només fèiem que obrir la caixa forta per comprar vots. Donant 400 euros per aquí o 210 euros per allà.

Ara, com ja és habitual, tothom a corre. Ens toca estrènyer el cinturó, com sempre pagarem justos per pecadors. Baixada de sous i, pujada dels impostos. Però no patiu que només els pujaran als “rics”. M’agradarà veure quins criteris faran servir per determinar qui és ric i qui no, ja que em temo que qui ho pagarà car serà la classe mitja.

No se si els qui governen han parat a pensar i meditar abans de prendre aquestes decisions. No vull entrar en si s’hagués fet o deixat de fer. Ara no tenim temps a mirar la feina “mal feta”. Però si en intentar perjudicar el menys possible. Decisions com les que estan fent desencadenarà una desmotivació i ràbia col•lectiva que no tindrà aturador, mentre no comenci el propi govern a reduir les seves pròpies despeses. L’austeritat ens l’hem d’aplicar un mateix abans de predicar-la i, no parlo d’abaixar-se el sou, que també. Sinó de mirar com fem els desplaçaments dels alts càrrecs, les dietes, el dia a dia.

El govern sembla que no ho veu així. O si més no com que va segons com bufa el vent de Madrid, ara toca corre però de males maneres.
Senyors, ja ens ho deien de petits, les preses no son bones conselleres.

Les diferents actuacions han posat de manifest que no saben com sortir-ne. Aquest govern trontolla des dels seus inicis.
Cada dia tinc més clar que cal un canvi imminent de govern, ja que ens manca un president capaç d’assumir decisions, que vegi el perill abans de que arribi, que miri més enllà del seu melic i de les eleccions. Necessitem un govern que no vagi a remolc de Madrid, que treballi per Catalunya des de la transparència, sense sectarismes i amb el sentit de responsabilitat que li pertoca com a tal.

En definitiva un govern d’austeritat, d’aprimament i agilitat!! Amb un president al capdavant preparat i qualificat.

5 comentaris:

  1. Què vols d'un país amb una vice-presidència que costa un ull de la cara i no serveix per res, per exemple. Bé, serveix bàsicament perquè el Sr. Carod vegi món i faci cultureta. Avui al diari diuen que abaixen un 5% el sou dels càrrecs, afecte un total de 1o càrrecs. Oh! quina gran retallada!.

    ResponElimina
  2. La teva jefa també se'l retallarà Jofre?

    ResponElimina
  3. Es clar que se'l retallarà. Són mesures que des del nostre grup parlamentari ja es van proposar fa dos anys. Però és millor esperar fins l´últim moment oi? i llavors corre.

    ResponElimina
  4. Tu ho creus que ho ferà?

    ResponElimina
  5. Per a la teva informació, ja ho ha fet! sense estar obligats per llei. Ja pots estar ben tranquil/la.

    ResponElimina