#FetsxCat

#FetsxCat

dissabte, 26 de juny del 2010

Començar il·lusiona!





Ahir va ser escollida l'executiva comarcal de la JNC al Maresme que encapçalaré durant el proper mandat . És tot un gran honor poder representar a la nostre comarca. Vull donar les gràcies a tothom que ahir va venir a donar-nos el seu suport.

Aquest és el discurs com a candidat a la presidència comarcal del Maresme.

Hola bona nit a tots i totes.

En primer lloc voldria donar les gràcies per la seva , en Joan Morell, en Xavier Badia, Neus Serra i a la resta de companys de CDC que avui ens acompanyen.

També als companys de la JNC, Gerard Figueras, Laura Costa, membres del CEN, companys d’arreu de territori, Barcelona, Selva interior, i en general a tots vosaltres.

Fa molt de goig, veure una sala plena de persones d’arreu del país que t’estimes. I és que una de les coses bones que té la JNC, entre d’altres, és que fas bons amics de tots els indrets i, que estan disposats a donar-te un cop de mà quan ho necessites. Més d’un dels aquí presents ho sap.

Doncs bé, per aquells que encara no em coneixeu sóc Jofre Serret i Ballart. Vaig néixer a Malgrat de Mar fa 22 anys. Sóc tècnic superior de farmàcia i treballo com a tècnic d’investigació al CSIC, en un grup de recerca destinat a l’estudi de l’Alzheimer.

El que em va cridar a estudiar farmàcia i, alhora, treballar en la investigació va ser el fet de poder fer quelcom pel país, pel futur i, sobretot per la gent. Això mateix va ser el que en el seu dia em va encaminar a introduir-me dins el món polític universitari on he estat membre claustral durant dos anys. Aquestes mateixes inquietuds són les que em van impulsar, fa gairebé tres anys i mig, a militar a la Joventut Nacionalista de Catalunya i, a la vegada són les que m’impulsen avui a comprometre’m una mica més amb la comarca i és que és des del nostre territori on podem fer la feina.

La nostra comarca ha estat històricament un referent a la JNC, ho ha estat i ho torna a ser. Tornem a ser una de les comarques capdavanteres gràcies a l’esforç, el treball i la constància d’en Jordi Marqueño a qui m’agradaria agrair-li en primer lloc tot el que ha fet pel Maresme. En Jordi deixa aquesta responsabilitat, com tots sabeu, per seguir a servint el país des de la direcció nacional.
I en segon voldria donar-li les gràcies de que m’hagi proposat fer el relleu i, a la vegada confiar-me aquesta responsabilitat.

Ara m’agradaria que en Romà, en Ferran, en Guillem, la Carme, en Xavier C, la Sònia i en Jordi pugin aquí. Ells són les persones amb qui hem decidit fer aquest pas de liderar el projecte de la JNC a la comarca.

Tots sabem que venen temps de molta feina, on haurem de treballar i fer pinya però, com a joventut compromesa que som amb el país, d’avui en endavant seguirem picant pedra per aconseguir el futur que volem.

Woody Allen va dir un dia: M’interessa el futur perquè és el lloc on passaré la resta de la meva vida. No li faltava pas raó.

A nosaltres també ens preocupa el futur, per això som aquí. La JNC no està aquí per guanyar només les eleccions sinó per un projecte de futur on ja patriotes i patriotes han treballat des de fa molts anys. Nosaltres estem aquí per continuar aquest projecte que ens portarà un dia a d’independència de Catalunya. Però per arribar a aquesta fita ara ens toca treballar de valent per aconseguir el canvi. Aquest és un dels nostres objectius per la comarca ajudar a portar l’Artur Mas a la presidència de la Generalitat. Com ho farem? Doncs aconseguirem que els joves del Maresme creguin amb ell, amb Convergència i Convergència i Unió. Que els joves que voten per primera vegada ens vegin com l’única opció capaç de liderar el país conjuntament amb els joves.

Però també tenim un objectiu important, treballar tots i cada un de nosaltres en els nostres municipis. Aconseguirem que la gent jove sigui protagonista en la política local. Ja que és feina de tots, no només del president comarcal i/o executiva arrossegar el vot jove.

I és que, en paraules de Winston Churchill:
“Un pessimista veu la dificultat en cada oportunitat;
Un optimista veu la oportunitat en cada dificultat.”


Nosaltres hem de ser optimistes i veure les oportunitats que se’ns brinden a pesar de les dificultats actuals. Encara que a vegades en sembli impossible aconseguir-ho, treballant amb esforç, compromís i decisió arribarem al cim que volem

És un gran honor poder treballar per país i per això per mi serà un gran honor poder representar a la meva comarca dins l’organització. Només queda, doncs, demanar-vos el vostre suport.

Moltes gràcies,

Visca Catalunya!

http://www.youtube.com/watch?v=ezzLxdon4DM&feature=youtube_gdata




Moltes gràcies novament a tothom. Farem molt bona feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada