#FetsxCat

#FetsxCat

dimecres, 7 de juliol del 2010

CONSCIÈNCIA CIUTADANA!!


En dies com els d’avui observes al teu voltant, obres els ulls i veus com les persones que et rodegen no són conscients del que està passant.
Estem davant d’un dels fets més greus que han passat, en el nostre país, en els darrers trenta anys de democràcia.

Em fa bullir la sang sentir a dir, a joves i no tant joves, –Això del Tribunal Constitucional és cosa dels polítics, ells ho arreglaran- o un- Total jo a la manifestació del dia 10 què hi haig d’anar a fer? Amb la calor que farà, si s’arregla alguna cosa no serà pas per mi!!

Però que no se n’adonen que és cosa de tots? L’estatut va ser votat per la majoria de catalans i catalans. Un Estatut de Catalunya que va superar tota la legalitat que mana l'Estat tot dibuixant un nou terreny de joc on els catalans i les catalanes podrien seguir progressant en un marc més modern, més democràtic, més just. L'Estatut és el marc on tot succeeix i, per tant, és un element indissoluble de la realitat que estem vivint i la manera com mirem d'afrontar-la. Amb l'Estatut, el poble de Catalunya va parlar per progressar i ens han dit que no.

No haurien de tocar ni una sola coma. No ens hem de conformar en que ens diguin que només han retallat un 5%. Com si no fos important el que retoquen. És com si jo, per exemple, ara agafés i el primer pacient que entri a la farmàcia li digui que li retallo el 5% dels medicaments que pren i, mira per on li retallo aquell que li convé més. A veure si també es quedarà tan "panxo".

Però ep! Tranquils que jo dissabte des de la platja no patiré de res. Així és com respon Catalunya? NOOO

Sempre ens hem caracteritzat per ser un país lluitador. Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer. Aquest és el català de sempre!!
Així que davant dels fets succeïts no ens podem quedar de braços creuats, el que hem de fer és anar de forma massiva a la manifestació del dia 10 de juliol a Barcelona. Que parli el poble! No ens faran callar.

I tu no hi pots faltar!!!!



SOM UNA NACIÓ: i com a tal NOSALTRES DECIDIM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada