#FetsxCat

#FetsxCat

divendres, 18 de febrer del 2011

Aplaudim la iniciativa!!!!

A mitjans setmana ens sorprenia gratament la bona notícia de que a Tordera l’empresa Inditex vol convertir el municipi en el centre logístic més modern del món i que preveu la contractació de 500 llocs de feina directes.

Els joves aplaudim la iniciativa, en un context de crisis com el que vivim notícies com aquesta t’animen a seguir apostant per viure en municipis com Tordera. Quan un és jove, i té la vida per endavant, ha de buscar el lloc més idoni on pugui desenvolupar la seva vida i, per fer-ho, necessita una bona oferta laboral; és per això que ens agrada molt l’esforç del consistori Torderenc per tal de facilitar a l’empresa el desplegament que farà, com la possibilitat de poder formar als seus habitants per tal que en el moment de la selecció dels llocs de treball siguin els primers en ocupar-los.

Encara que aquestes notícies són molt bones, una vegada més, com a jove malgratenc que sóc, sento certa enveja (sempre sana) vers als municipis veïns. No es poden comparar ni de bon tros les actuacions que ha fet l’alcalde de Tordera, Joan Carles García (CiU) per tal de fomentar la indústria i l’oferta laboral al seu municipi amb les actuacions que fa fer l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy (PSC) per tal d’evitar que una multinacional com HENKEL marxés del municipi.

Les feines no venen soles i és ben del cert aquella frase que diu: “qui vulgui peix que és mulli el cul”. Això és el que fan els alcaldes que volen un municipi dinamitzat, modern, actiu, on els joves, que som el futur però també el present, apostem per fer-hi les arrels de les nostres famílies.

Aquest és un dels exemples, entre d’altres, del que es pot fer des de les institucions locals. Cada dia els joves veiem més clar que a Malgrat cal un CANVI EN POSITIU! Malgrat és capaç de sortir-se’n de la situació actual, però per aconseguir un Malgrat millor cal que NOSALTRES els joves ens sumem al canvi.

Notícia Tv3 Centre logístic Inditex



Notícia MCTv Trasllat planta Henkel Malgrat

3 comentaris:

  1. Jo treballo a Inditex, concretament a Massimo Dutti i fa sis anys que ho diuen, ara sembla que tirarà endavant però a la gestoria no estàn tots tan convençuts encara. Aviam si es concreta de veritat. El que volen fer es a l'antiga fàbrica Fibracolor fer una nau des d'on es treballaria la venta de roba Inditex per internet a tot el món.

    ResponElimina
  2. Malgrat Confidencial = WEB de CiU, per si en tenien poques i cal desinformar més. S'ha acacabat la independència informativa. Fixeu-vos-hi que ho han retirat de la capcelera, el color taronja (merda d'oca) i les constants referències a CiU en els seus articles, encara que sigui en notícies on es tragiversa la realitat.
    Vinga a gastar diners en videos i futeses enlloc d'ajudar a qui realment ho necessita: la gent!

    ResponElimina
  3. que maco, tordera esta a la banca rota i ara abans de les municipals surt la noticia uiiiiiii, a mes poc temps abans , el mateix alcalde va permetre que tanquesin fibra perden molts llocs de treball, jofre, et falten anys i memoria

    ResponElimina