#FetsxCat

#FetsxCat

divendres, 16 de desembre del 2011

Malgrat is diferent!!!

Mapa de municipis adherits fins ara.





Per una vegada, haig de donar la raó a la JSC de Malgrat, quan amb la seva gran al·legria ens diuen que Malgrat és diferent.
Doncs bé, un exemple ben clar, el passat dimecres dia 14 es va constituir l'Associació de Municipis per la independència, a Vic, on més de 150 municipis de Catalunya ens hi hem adherit.

Malgrat n'és un d'ells. Ara és quan us pregunteu, i què té això de diferent? Doncs bé, la moció que es va aprovar el mes d'octubre al ple de l'Ajuntament per tal de poder formar part d'aquesta associació va ser aprovada amb majoria absoluta, gràcies als grups que estem a l'oposició i, tres membres de govern entre ells l'alcaldessa Contxita Campoy. (Bé aquests tres tant si ho feien com sinó la moció quedava aprovada).

Com era d'esperar, la màxima autoritat del municipi no es va poder resistir a deixar anar la seva "coletilla" de sempre, així que entre rialles i rialletes (com aquell que està entre amics i tractant de temes que no tenen importància) va dir: jo votaré a favor sempre i quan la persona que representi el municipi sigui la portaveu del grup municipal d'ERC.
Òbviament, comptant que per nosaltres el més important és que Malgrat de Mar participi i formi part de l'associació, vam estar d'acord en que la companya Obdúlia Cuatracasas fos qui ens representés de forma institucional.

Ara, ve la part bona de la història, aquest dimecres, quan els 150 municipis creavem l'Associació, en sentir que Malgrat de Mar també s'havia adherit, els altres municipis van començar a preguntar- Malgrat? Aquí? Què ha passat??? Com pot ser? Com ho deuen haver fet?
Però, encara per més INRI, la majoria de pobles eren representats pels seus alcaldes i alcadesses, algun regidor de govern delegat per alcaldia, però l'únic DIFERENT on el representant era una regidora a l'oposició, endevineu quin era?

Efectivament, MALGRAT DE MAR. Malgrat is diferent. No pot ser com la resta de municipis, però per sort aquest cop, i gràcies al joc de la democràcia, Malgrat és com tots els municipis capdavanters, fent història, fent país. Me'n sento orgullós, igual que jo els meus companys del grup municipal de CIU, de ser responsables de que el nostre municipi sigui un més dels que farà història, que treballarà cap a l'alliberament Nacional del país.
Me'n sento plenament orgullós ja que ho estem fent amb una situació complicada, ja que el govern del municipi està format per un "pacte a la Basca" és a dir (PSC+PP), però un cop més els hi hem recordat que, per molt pacte que tinguin, el tenen en minoria.
És per això que també vull recordar als companys de la Joventut Socialista de Malgrat que les comparacions mai són bones, que si volen més cooperació amb l'oposició que primer esbrinin el perquè a Calella l'alcaldessa de CIU té el suport de l'oposició socialista i s'adonarà que ells tracten molt millor a l'oposició. Per tant, sí, Malgrat is DIFERENT

3 comentaris:

  1. No t'enganyis, el pacte basc és un pacte amb rerefons polític perfectament planificat i executat. El pacte de Malgrat és un pacte que no té res de polític i si tot de saqueig personal, per part de dues persones, de l'erari municipal sense cap motivació política al darrera.

    ResponElimina
  2. No s'enten que donant suport tots els grups de l'oposició i alguns membres del govern l'únic representant sigui d'ERC. Suposo que aquest representant tindrà clar que representa al municipi i no al partit.

    ResponElimina
  3. Si s'enten. Per tu fariem dos quarts de representant de CiU, un quart d'ERC i un quart d'ICV.

    ResponElimina