#FetsxCat

#FetsxCat

dijous, 24 de maig de 2012

Governar no és manar. Governar és servir!
No em cansaré de repetir i repetir, tantes vegades com calgui, que un polític es presenta per servir al poble, per treballar pel bé de tots i cadascun del ciutadans del municipi o del país.

Vivim una situació realment molt i molt complicada econòmicament, les notícies no parlen d’altre cosa que de la “ditxosa” crisi que ens ha arreplegat a tots plegats. Uns busquem noves fórmules per sortir d’aquest context i fer sortir el País de la crisi, fórmules que no semblaran bé a tothom, cert , però són mesures que tenen com a finalitat millorar l’estat que tenim. Altres el que fan és seure a criticar les mesures, però no n’aporten de noves.

A  Malgrat trobem una altra classe de polítics, uns polítics que governen però s’asseuen a mirar com passen les hores, tot aixecant les espatlles i dient que no poden fer res perquè no hi ha diners, perquè la Generalitat no compleix o perquè la responsabilitat de l’oposició malgratenca no els permet seguir executant el que han fet fins ara. Per altra banda, els trobem fent paradetes criticant les mesures que el govern de la Generalitat fa... Però la màxima autoritat del municipi, la Sra. alcaldessa (PSC), reconeix que ella faria exactament el mateix a Malgrat si estiguéssim en el mateix estat d’alerta que el Tripartit va deixar la Generalitat.  

Seguidament critica l’exigència que fem CIU de Malgrat vers al fraccionament de l’IBI fent una campanya reclamant-lo, donat  que els partits a l’oposició (CIU,ERC, ICV) vàrem aprovar, al Ple del mes de febrer, una moció que permetia a qualsevol ciutadà fraccionar-lo en caràcter general. Però la cosa no acaba aquí, veiem a la Sra. Alcaldessa als plens i les entrevistes de la ràdio un xic nerviosa, i és que les formes, Sra. Campoy, no s’han de perdre mai! En el poc temps que portem de mandat vostè a creuat la ratlla més d’una, de dues i de tres vegades.

No pretenc pas que es disculpi al grup municipal al que pertanyo, se del cert que no ho faria encara que li demanés, però deixi’m que li digui, tot citant les paraules que fan servir vostès (el PSC): em sap greu per MALGRAT, perquè Malgrat no s’ho mereix, Malgrat no mereix una màxima autoritat que falta el respecte a qui li sembla, insulta quan vol i a qui vol.  Malgrat mereix un govern que recordi que governar no és manar. Governar és servir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada