#FetsxCat

#FetsxCat

divendres, 12 d’agost del 2011

Alegria que és Festa Major!





Avui, amb el pregó, es donarà el tret de sortida oficial de Festa Major de Sant Roc!



Venen dies de molta activitat, dies que marquen de per vida, dies detrobades amb molta gent. De ben segur que si tanqueu els ulls irecordeu, trobareu una imatge guardada del que per vosaltres significaaquesta festivitat!


En aquestes dates els malgratenques i malgratencs sortim al carrer perviure la nostra festa, la gran majoria col·laborant, en la mesura quecadascú pot, per tal d’aconseguir la millor Festa Major de la contrada. Tot això és possible ja que tenim un magnífic poble, amb elseu encant personal i, sobretot amb brillants persones que el fanúnic.



Jo també tanco els ulls i em ve a la memòria imatges de quan era petiti esperava la plantada de gegants amb gran il·lusió i aquella miradainnocent. O quan m’anava fent més gran i volia posar-me sota el focdels diables i saltar fins no poder més.



Enguany la visc des d’una altra perspectiva, amb molta il·lusió,gaudint-la, participant com sempre he fet, però amb una mirada criticaper tal de poder canviar i/o millorar tot allò que sigui possible.



Aquests dies són especials per a tots els de Malgrat per això us vulldesitjar que passeu una molt bona FESTA MAJOR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada